Lindi më 1923, në Mali Bardhë të Laçit. Më 18 nëntor 1953, me vendim nr. 202, Gjykata e Lartë Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "tentativë arratisjejeje" dhe e dënoi me 5 vjet burg.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 50, FL. 91-92
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.