Lindi më 1947, në Peqin. Me vendim nr. 103, datë 26 qershor 1980 u deklarua fajtor për «tradhëti ndaj atdheut» dhe u dënua me 12 vjet burg dhe humbjen e së drejtës së zgjedhjeve për 5 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2015), 447
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.