Lindi më 21 prill të vitit 1950, në fshatin Rakickë të Devollit. Më 24 maj 1967, Gjykata e Rrethit Gjyqësor të Korçës e deklaroi fajtor për «krimin tradhëti ndaj atdheut» dhe e dënoi me 5 vjet heqje lirie.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 387.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.