Lindi në Stamboll , më 1 shkurt 1921. Me vendim nr. 82, datë 25 mars 1947, Gjykata Ushtarake Tiranë e deklaroi fajtor si «sabotator i pushtetit» dhe e dënoi me 10 vjet privim lirie (punë të detyruar), si dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 235.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.