Lindi në Tiranë, më 1 prill 1955. U arrestua më 19 tetor 1973, dhe me vendim nr. 118, datë 29 mars 1974, Gjykata e Tiranës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe dënoi me 3 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 298
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.