Lindi më 1919, në Lezhë. Më 20 janar 1952, me vendim nr. 3, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për «strehim dhe furnizim të arratisurish», dhe e dënoi me 7 vjet burg, punë të rëndë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 349
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.