Lindi më 1904, në Dukagjin. Më 28 gusht 1945, me vendim nr. 190, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për "krime kundër shtetit" dhe e dënoi me 30 vjet burg, konfiskim të pasurisë dhe humbje të së drejtës qytetare e politike baraz me kohën e dënimit. Më 25 prill 1968, me vendim nr. 16, Gjykata e Shkodrës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 10 vjet burg dhe konfiskim të pasurisë.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 67, FL. 87-88.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.