Lindi në vitin 1912, në Leskovik. Më 21 maj 1948, me vendim nr. 39, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor "për veprimtari antipushtet dhe ndërlidhës me reaksionin e jashtëm", dhe e dënoi me 10 vjet burg, humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet kohë dhe me konfiskimin e pasurisë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 324
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.