Lindi më 1924, në Përparim, Sarandë. Më 26 tetor 1981, Gjykata e Sarandës e dënoi për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor", me 9 vjet e 6 muaj burg dhe heqjen e të drejtës së zgjedhjes për 5 vjet.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 11, Fl. 373-374
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.