Lindi më 1933, në Livadhja, Sarandë. Më 10 prill 1962, me vendim nr. 11, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi për «përgatitje për arratisje», me 20 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtës elektorale për 4 vjet.

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl. 1667.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.