Lindi më 1937, në Shkodër. Më 26 mars 1957, me vendim nr. 42, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "krimin e tradhtisë ndaj atdheut në formën e tentativës për arratisjes" dhe e dënoi me 3 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 154
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.