Lindi më 1931, në fshatin Pirrë të Lushnjës. Më 15 dhjetor 1979, me vendim nr. 129, Gjykata e Lushnjës e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor dhe diversion», dhe e dënoi me 16 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 308
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.