Arrestohet në vitin 1951 për moskallëzim të të vëllait, i cili ishte i dënuar politik dhe qëndronte i fshehur në një shpellë. Dënohet me 12 vite burg, nga të cilat kryen 10. Ndërron jetë pas 1 muaji liri, i sëmurë që nga koha e burgut.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.