Lindi më 1894, në Kapshticë. Më 1 dhjetor 1947, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi "armik të popullit" dhe e dënoi me 5 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 194
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.