Lindi më 1910, në Gramsh. Më 30 tetor 1945, me vendim nr.173, Gjykata Ushtarake Berat e dënoi "për strehim dhe furnizim kriminelësh", me 30 vjet burg. Dënimi iu ul në 10 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 166
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.