Lindi në vitin 1907, në Korçë. U arrestua më 16 qershor 1947, dhe me vendim nr. 247, datë 19 qershor 1948, Gjykata e Lartë Ushtarake e deklaroi fajtor për "veprimtari kundër pushtetit" dhe e dënoi me 15 vjet burg, si dhe humbjen e të drejtave civile-politike për 5 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 367
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.