Lindi më 1901, në Rexhin, Tepelenë. Arrestuar më 10 maj 1950. Më 16 shtator 1950, me vendim nr. 155, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi për «takim dhe ndihmën e dhënë kriminelave të arratisur», me 4 vjet burg me punë të detyruar dhe konfiskimin e pasurisë së tij të tundshme e të patundshme.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 229.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.