Lindi më 1919, në Rras i Egër, Mirditë. Më 20 shtator 1950, me vendim nr. 402, Gjykata ushtarake e Tiranës e dënoi “për pjesëmarrje në grup antipushtet“, me 4 vjet burg me punë të detyruar dhe humbjen e të drejtave elkektorale për 1 vit.

 

 

Burimi: AISKK, F 1. V 2013. D 5/1. Fl. 1397
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.