Lindi në vitin 1928, në Kukës. Me vendim nr. 387, datë 15 shtator 1950, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "tentativë arratisjeje jashtë shtetit" dhe e dënoi me 8 vjet burg me punë të detyruar, humbjen e gradës dhe humbjen e të drejtave elektorale për 2 vjet koh

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 140
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.