Lindi më 1924, në Xhuxhë, Mirditë. Më 20 shtator 1950, me vendim nr. 402, Gjykata Ushtarake Tiranë e dënoi për «përgatitje për arratisje dhe marrje pjesë në grup kundërshtarësh», me 4 vjet burg punë të detyruar dhe humbjen e të drejtës elektorale për 1 vit.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 12, FL. 116-117
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.