Lindi më 1921, në Xhuxhë, Mirditë. Më 30 maj 1946, me vendim nr. 176, Gjykata Ushtarake Shkodër e dënoi për "krimin kundër shtetit", me 30 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D 11. Fl. 465-466
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.