Lindi më 1945, në Gurëz, Krujë. Më 30 korrik 1971, me vendim nr. 54, Gjykata e Krujës e deklaroi fajtor për "sabotim dhe agjitacion e propagandë", dhe e dënoi me 14 vjet burg, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 20
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.