Lindi në vitin 1908, në Sarandë. Më 17 maj 1958, me vendim nr. 7, Gjykata e Gjirokastrës e deklaroi fajtor "për agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 7 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 317
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.