Lindi më 5 shkurt të vitit 1950, në Gjirokastër. Më 3 shkurt 1973, Gjykata e Rrethit të Gjirokastrës e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit e propagandës» dhe e dënoi me 5 vjet heqje lirie (dënim i kombinuar).

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 279 .
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.