Lindi më 18 gusht të vitit 1942, në fshatin Kamçishtë (Bubullimë) të Lushnjës. Më 27 qeshor 1984, Gjykata e Rrethit të Vlorës e deklaroi fajtor për «tradhëti ndaj atdheut» dhe e dënoi me 14 vjet heqje lirie dhe humbjen e së drejtës elektorale për 5 vjet kohë (dënim i kombinuar).

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 138.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.