Datëlindja: 1923. Vendbanimi: Shkodër, Shkodër. Shtresa: qytetare e varfër. Data e arrestimit: 13 mars 1949. Dënuar: 5 vite. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: ka marrë pjesë në një grup antipushtet dhe për arratisje në Jugosllavi

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.