Lindi më 1910, në Krupisht, Greqi. Më 8 shtator 1950, me vendim nr. 120, Gjykata Ushtarake Korçë e dënoi "për pjesëmarrje në grup, përgatitje për atentat, tentativë arratisje dhe agjitacion e propagandë", me 10 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet. Liruar më 27 nëntor 1954.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.