Lindi në Tiranë, më 11 tetor të vitit 1942. Më 23 korrik 1962, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut në formën e tentativës për arratisje" dhe e dënoi me 18 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtave elektorale për 4 vjet kohë.

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 9, F. 389-390
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.