Lindi më 1890, në Katund i Ri, Dibër. Më 14 maj 1993, Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit «të vuajtjes së dënimit për motive politike», prej 1 qershor 1946 deri më 21 tetor 1949, me vendim të Gjykatës ushtarake të Elbasanit, nr. 234, datë 13 gusht 1946.

 

Burimi: AISKK, F 1. V 2013. D 5/1. Fl. 1799-1800.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.