Lindi më 1905, në Korçë. Më 2 prill 1964, me vendim nr. 9, Gjykata e Tiranës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 8 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet kohë.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 51, FL. 5-6
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.