Lindi më 1903, në Gjirokastër. Më 17 gusht 1959, me vendim nr. 187, Gjykata Lartë e dënoi “për agjitacion e propagandë” me 6 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 6, FL. 502-503
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.