Lindi në Janinë, në vitin 1923. U arrestua më 18 dhjetor të vitit 1970. Me vendim nr. 13, datë 5 mars 1971, Gjykata e Rrethit të Korçës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 3 vjet heqje lirie. U lirua më 29 nëntor 1973.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 297
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.