Lindi në vitin 1900. U arrestua më 21 gusht të vitit 1951 dhe u lirua më 2 maj të vitit 1956.

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 5, f. 64.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.