Lindi më 1900, në Shënepremte të Gramshit. Me vendim nr. 92, datë 20 korrik 1945, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi «armik të popullit» dhe e dënoi me 5 vjet burg, punë të detyruar, konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme dhe humbjen e të drejtave politike baraz me kohën e ndëshkimit.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2015), 442
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.