Lindi më 1955, në Tiranë. Më 22 tetor 1980, Gjykata e Rrethit të Matit e dënoi për "tradhëti ndaj atdheut, me bashkëpunim të mbetur në fazën e përgatitjes", me 5 vjet burg dhe heqjen e të drejtës së zgjedhjes për 3 vjet.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 11, Fl. 20-21
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.