Lindi më 1953, në Dibër. Më 8 qershor 1984, me vendim nr. 46, Gjykata e Krujës e dënoi për «tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes në bashkëpunim, mbetur në tentativë», «për agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor», «armëmbajtje pa leje», me 16 vjet burg, heqjen e të drejtës elektorale për 5 vjet dhe po kaq kohë internim, pas burgut.

Burimi: AISKK, Fondi 1, Viti 2013, Dosje 5/1, Faqe 2065-2066.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.