Lindi më 1923, në Sarandë. Më 31 dhjetor 1955, me vendim nr. 12, Gjykata e Lartë, Kolegji Ushtarak, e dënoi për “tradhëti ndaj atdheut“ dhe “përhapje të sekretit shtetëror“, me 15 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet.

 

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.349
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.