Lindi më 1925, në Terpan, Berat. Me vendim nr.258, 27 nëntor 1947, Gjykata Ushtarake Gjirokastër e deklaroi fajtor se ka bërë "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 4 vjet burg dhe heqjen e gradës së rreshterit.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 136
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.