Lindi më 1919 në Videhovë të Korçës. Me vendim nr. 20, datë 17 gusht 1968, Gjykata e Qarkut Korçë e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut në formën e bashkëpunimit dhe të dhënies së ndihmës diversantëve" dhe e dënoi me 25 vjet burg, humbjen e së drejtës elektorale për 5 vjet kohë dhe konfiskimin e plotë të pasurisë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 409
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.