Lindi më 1925, në Leshnicë të Sarandës. Më 22 prill 1953, me vendim nr. 33, Gjykata e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 4 vjet burg dhe konfiskim të pasurisë.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 69, f. 6-7
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.