Lindi më 1907, në Selo, Gjirokastër. Më 23 gusht 1950, me vendim nr. 121, Gjykata ushtarake e Gjirokastrës e dënoi për "agjitacion e propagandë", "tentativë për vrasje" dhe "armëmbajtje pa leje", me 6 vjet burg dhe heqjen e të drejtave elektorale për 2 vjet. Në dhjetor 1950, ky vendim u prish dhe u kthye për rigjykim nga Gjykata e Lartë Ushtarake.

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.52-53
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.