Lindi në Dobrovjan, më 1897. Me vendim nr. 347, datë 1 dhjetor 1946, sipas Ministrisë së Drejtësisë është deklaruar fajtor si «kriminel lufte» dhe është dënuar me 20 vjet burgim (punë të detyruar), konfiskimin e pasurisë, si dhe humbjen e të drejtave civile.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 340
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.