Lindi në Rrushkull, në vitin 1934. U arrestua më 9 gusht 1958. Me vendim nr. 153, datë 12 nëntor 1958, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut" dhe e dënoi me20 vjet heqje lirie, konfiskim të pasurisë, sidhe humbjen e të drejtave elektorale për 4 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 160
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.