Lindi më 1921, në Shkodër. Më 31 janar 1945, me vendim nr. 15, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e dënoi me 30 vjet burg për «organizim kryengritje dhe ka marë pjesë në operacione kundër partizanëve».

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 67, FL. 37-38.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.