Lindi në fshatin Frashër të Përmetit, në vitin 1895. Më 8 nëntor 1945, u deklarua "kriminel lufte e armik i popullit", dhe u dënua me tridhjetë vjet burg, konfiskimin e pasurisë së tundshme e të patundshme dhe humbjen e të drejtave qytetare e politike baraz me kohën e ndëshkimit.

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 9, F. 189; Gazeta Zyrtare, 15 maj 1946, fq. 7
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.