Lindi më 1910, në Shkodër. Më 11 dhjetor 1947, me vendim nr. 526, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për «krime e faje kundër shtetit» dhe e dënoi me 2 vjet burg dhe punë të detyruar.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 350.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.