Lindi më 29 maj të vitit 1966, në fshatin Zerec të Korçës. Më 13 shtator 1988, Gjykata e Rrethit të Korçës e deklaroi fajtor për «tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes mbetur në fazën e përgatitjes» dhe e dënoi me 8 vjet heqje lirie . Ky vendim u la në fuqi edhe nga Gjykata e Lartë, më 4 tetor të po atij viti.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 423.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.