Lindi më 1916, në fshatin Kishavec të Peshkopisë. Më 26 korrik 1947, me vendim nr. 7, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për «propagandë, dezertim dhe se ka ndihmuar të arratisurit», dhe e dënoi me 4 vjet burg dhe punë të detyruar. Më 1949, iu fal pjesa e mbetur e dënimit.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 186
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.