Lindi më 1884, në Bilisht, Korçë. Më 27 nëntor 1947, me vendim nr. 244, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi "armik të popullit" dhe e dënoi me 5 vjet burg, punë të detyruar dhe humbjen e të drejtës civile dhe politike.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 45/2, FL. 8-9
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.