Lindi më 1968, në Durrës. U arrestua më 22 maj 1988. Me vendim nr. 20, datë 7 korrik 1988, Gjykata e Rrethit të Gramshit e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër shtetit" dhe e dënoi me 7 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 428
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.